(VIDEO) ŽALITE SE NA SUĐENJE U HNL-u? Pogledajte kakav je kraval napravio sudac na utakmici Villarreala i Barcelone

Prva je oštećena bila Barcelona. U 72. minuti susreta Neymar je prošao s lijeve strane pa dao povratnu na rubu kaznenog prostora, a Villarrealov veznjak Bruno Soriano namjerno je igrao rukom kako bi blokirao loptu Lea Messija koji je taman potegao prema vratima.

Utakmicu 17. kola španjolske Primere, između Villarreala i Barcelone, nažalost je obilježio sudac Igancio Iglesias. Naime, sudac se baš nije pretjerano proslavio svojim dijeljenjem pravde na El Madrigalu. Villarreal i Barcelona odigrali su neriješeno 1:1, a sudac je obje momčadi zakinuo za čiste jedanaesterce.

Prva je oštećena bila Barcelona. U 72. minuti susreta Neymar je prošao s lijeve strane pa dao povratnu na rubu kaznenog prostora, a Villarrealov veznjak Bruno Soriano namjerno je igrao rukom kako bi blokirao loptu Lea Messija koji je taman potegao prema vratima. Iglesias je pokazao na korner, a Pique, Suarez i ostali mogli su prosvjedovati koliko su htjeli.

Samo tri minute kasnije domaća momčad imala je sličnu situaciju s druge strane, a ovoga puta rukom je u svom šesnastercu igrao Mascherano. Iglesias ništa nije dosudio, iako je trebao. To su bile tek dvije sporne situacije, a u sažetku utakmice može ih se naći još mnogo.

https://www.youtube.com/watch?v=5MGTh9GTEBI



Facebook Comments

Loading...
DIJELI