(VIDEO) ‘Željko Turčine napuši se ku*čine’: Delije žestoko izvrijeđale srpsku legendu, a on im je dobro spustio

Delije su žestoko izvrijeđale legendu srpske košarke Željka Obradovića, inače najtrofejnijeg europskog trenera svih vremena.

Crvena zvezda napravila je velik podvig pobjedom nad ponajboljom momčadi Europe, turskim Fenerbahceom. Zvezda je slavila sa 75:73, ali utakmicu je zasjenilo uvredljivo ponašanje navijača.

Naime, Delije su žestoko izvrijeđale legendu srpske košarke Željka Obradovića, inače najtrofejnijeg europskog trenera svih vremena. Obradović je ujedno i legenda Partizana, pa je mržnja vjerojatno razultat tog vječnog rivalstva.

“Nikada nisam ništa loše rekao o Crvenoj zvezdi, uvijek sam bio korektan, a doživio sam da mi skandiraju ‘Željko Turčine, napuši se ku*čine’. Ja ću njima poručiti da sam veći Srbin od svih njih zajedno”, govorio je nakon utakmice Obradović.

Trener je bio ljut i na upravu Zvezde jer nije reagirala na ponašanje navijača na tribinama. Kazao je da mu oni više nisu prijatelji. “Nisam to zaslužio. Očekivao sam reakciju gopspode iz Zvrzde, tako bih barem ja postupio da se to dogodilo u mojoj dvorani. Ovo je bilo zborno pjevanje, a to znači da je pripremljeno unaprijed. Mislio sam da smo prijatelji, a sada vidim da nismo, barem ne nakon ovoga večeras”, kazao je Obradović i za kraj porućio srpskim navijačima, “Lako je u Beogradu biti Srbin. Budite Srbin tamo gdje sam ja bio Srbin”.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI