(VIDEO) ŽESTOKO ZAISKRILO NA RELACIJI TORRES – CRISTIANO: ‘Ti si klaun i ku*vin sin’…’A ti si potpuni idiot’!

Prvo je Španjolac nešto dobacio Portugalcu, a kada ovaj nije reagirao, Torres mu se unio u lice i počeo ga agresivno gurkati, da bi ga na koncu nervozno odgurnuo od sebe.

Negdje pred kraju utakmice Atletica i Real Madrida u uzvratu polufinala Lige prvaka, kada je već bilo potpuno jasno da će Real u finale, napadaču domaće momčadi, Fernandu Torresu, malo su popustili živci. Pri rezultatu 2:1 za Atletico, odnosno pri ukupnom rezultatu 4:2 za Real, ‘El Nino’ se pokušao obračunati s Cristianom Ronaldom.

Prvo je Španjolac nešto dobacio Portugalcu, a kada ovaj nije reagirao, Torres mu se unio u lice i počeo ga agresivno gurkati, da bi ga na koncu nervozno odgurnuo od sebe. Začudo, Ronaldo nije osjetio potrebu za glumačkim pothvatom, već se upustio u prepirku s Torresom. Cristiano se prvo smijao i izbjegavao fizički obračun, ali uvrede su ipak pljuštale sa svih strana. Španjolski mediji otrkili su što su si nogometaši zapravo izgovorili.

“Što je, u čemu je problem? Ti si klaun”, poručio je nervozni Torres Cristianu. Ovaj se na to samo nasmijao i pokušao se maknuti od razjarenog Španjolca. No, usput mu je dobacio nešto. “Ti si idiot”, kazao mu je uz šeretski smješak Ronaldo.

U tom trenutku sudac Cakir stao je među njih kako bi malo smirio strasti, ali Torres je još uvijek bio ljutit i prije nego što su se razišli poručio je Ronaldu da je “ku*vin sin”.

https://www.youtube.com/watch?v=Kho9jVxWBLk



Facebook Comments

Loading...
DIJELI