(VIDEO) ZLAJO, DRŽI SE! Pogledajte Horvatov promašeni sedmerac u zadnjoj sekundi koji je psihički slomio ‘Kauboje’

Nitko drugo to nije mogao izvesti osim njega, jedini je bio psihički spreman na tako veliku zadaću i treba mu skinuti kapu.

Krilni igrač hrvatske rukometne reprezentacije, Zlatko Horvat, nebrojeno je puno puta dokazao kako je jedan od krucijalnih igrača. Samo na ovom prvenstvu predvodio je Hrvatsku protiv Egipćana u osmini finala, pa je onda zajedno sa Stivijem prelomio četvrtfinalnu utakmicu protiv Španjolaca, Zlaja je uvijek bio igrač na kojeg se moglo računati.

Baš zbog toga i zbog toga što je najiskusniji i što ima, da se sportski izrazimo, najveća muda, Zlaja je preuzeo odlučujući sedemerac u posljednjoj sekundi utakmice za finale protiv Norvežana. Nitko drugo to nije mogao izvesti osim njega, jedini je bio psihički spreman na tako veliku zadaću i treba mu skinuti kapu.

Zlaja možda i je promašio taj sedmerac, ali on je tek čovjek od krvi i mesa. Nema tog igrača na svijetu koji bi mu tog trenutka bio u koži, ali Zlaja je, izvana hladnokrvno, stao na sedam metara i potegao, ali vratar Bergerud mu je skinuo. Nakon toga Hrvatska se u produžecima držala prvih pet minuta, ali osjetio se pad, onaj psihički.

Zlatku je vjerojatno najteže pao ovaj poraz i ne treba ga kriviti za promašaj. Stoga, možemo samo poručiti – Zlaja, drži se!

 



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI