(VIDEO) ZUBAC OPET NAPRAVIO ‘SHOW’: Pogledajte zakucavanja mladog centra kojima je raspalio publiku

Facebook: Ivica Zubac (Official)

Zubac je na parketu proveo pola sata, 18 koševa ubacio je uz šut 9/15, a dodao je tome i osam skokova te jednu asistenciju.

Svega nekoliko dana nakon što je odigrao najbolju utakmicu u Lakersovu dresu, Ivica Zubac odigrao je još jednu maestralnu partiju. Njegov Lakers je poražen sa 107:103 od Milwaukeeja, a Zubac je u poraz ugradio 18 koševa i osam skokova.

Zubac je na parketu proveo pola sata, 18 koševa ubacio je uz šut 9/15, a dodao je tome i osam skokova te jednu asistenciju. Više od njega zabio je samo Jordan Clarkson koji je posigao 21 koš i ugrabio pet skokova. Gostujuću momčad predvodili su Chris Middleton s 30 koševa i Giannis Antetokounmpo s 26 koševa i osam skokova.

Nije bilo previše dvojbe tko će na kraju slaviti, Bucks je kontrolirao utakmicu i na kraju zasluženo slavio, ipak dvoboj je obilježio i jedan ružan prizor. Krajem treće dionice utakmice dogodio se incident nakon jednog prekršaja Brogdona nad Youngom, nastalo je naguravanje, a padali su i udarci. Na koncu su isključeni Russell i Young kod L.A.-a i Monroe kod gostiju.

https://www.youtube.com/watch?v=nlq5x1cSKbISpomenimo još kako je dobar učinak imao i Bojan Bogdanović koji je u pobjedi Washingtona protiv Chicaga (112:107) ubacio 12 koševa u 25 minuta, koliko je proveo na parketu. Bobo je imao nešto lošiji šut, tek 5/12, a ugrabio je i tri skoka. Najbolji kod domaćina bio je Bradley Beal s 24 koša, potom John Wall sa 14 koševa i čak 20 asistencija i Jason Smith sa 17 koševa.

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI