VIJEST KOJA JE ODJEKNULA OTOKOM, KOVA ĆE ‘IZVISITI’! Chelsea se želi riješiti Hrvata, pljušte reakcije nezadovoljnih navijača

Foto: REUTERS/Carl Recine/Guliver Image

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić uskoro bi, nakon četiri provedene godine na Stamford Bridgeu, mogao napustiti Chelsea, doznaje Guardian. Klub sa Stamford Bridgea je na sedam pojačanja potrošio 329,5 milijuna eura što je više nego svi klubovi iz La Lige, Serie A, Bundeslige i Ligue 1 zajedno.

Guardian je sastavio popis igrača koji bi na ljeto mogli otići iz kluba, a na njemu se nalazi i Mateo Kovačić, što je poprilično iznenađujuće s obzirom na to da je hrvatski reprezentativac do sada bio standardan u početnih 11.

Osim njih, Guardian je na listu igrača koji bi mogli napustiti klub stavio i Hachima ZiyechaChristiana PulisicaKaliodu Koulibalyja i Pierre-Emericka Aubameyanga. Na transfer-listu mogli bi i, piše Guardian, Romelo LukakuCallum Hudson OdoiBen Chilwell i Conor Gallagher.

Kovačić je, podsjetimo, u Chelsea stigao u kolovozu 2018. iz Real Madrida, a ugovor mu istječe u ljeto 2024. S klubom je osvojio Ligu prvaka, Europsku ligu, Europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Brojni navijači nisu zadovoljni ovom viješću te ističu da su vjerojatno uzeli u obzir i to što Mateo nije Englez.



“Neću lagati, bit ću ljut ako prodamo Matea Kovačića na ljeto”, napisao je jedan korisnik Twittera i dodao kako ima puno igrača koji bi trebali otići prije hrvatskog reprezentativca.

“Prije svih tu su Lukaku, Aubameyang, Hudson-Odoi, Mount, Gallagher i Havertz”, piše drugi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI