VORI SE OBRATIO MEDIJIMA: ‘Moja vizija je krvav rad, nemamo pravo reći da nam je teško’

Foto: Cropix

Novi trener RK PPD Zagreba Igor Vori stao je pred medije koji su s nestrpljenjem čekali njegovo prvo medijsko obraćanje nakon preuzimanja nove dužnosti.

Okupljenim novinarima se prvo obratio direktor kluba Vedran Šupuković:

“Igor je legenda kluba i imati će maksimalnu podršku svih nas, a nadam se da će biti dugoročno rješenje da ne predstavljamo novog trenera svakih 7-8 mjeseci. Jedino mi i Nexe branimo nacionalni koeficijent i ne smijemo se više vaditi na slab proračun”, rekao je direktor PPD Zagreba.

Novi trener Igor Vori je zatim dobio riječ: 

“Jako sam sretan i ponosan što dolazim u klub koji mi je dao puno toga. Nadam se da ću sa svojim suradnicima uspjeti mladima prenijeti nešto dobro i da ćemo napraviti najbolji mogući posao za Zagreb i razvoj hrvatskog rukometa. Moja vizija je krvavi rad i nemamo pravo reći da nam je teško. Svima je jasno da se ne može sve promijeniti u mjesec dana, ali sustavnim radom ćemo pokušati PPD Zagreb podići na jedan viši nivo.”Nakon toga mikrofon su dobili novinari, a najupečatljivija je bila konstatacija kojom je otklonio sumnju da je trenerski posao jedna sasvim drugačija priča od uloge igrača ili sportskog direktora koju je obnašao u reprezentaciji.

“Radio sam dvije godine s našim najboljim trenerom Červarom. Nisam tamo bio figura, pomagao sam i puno sam naučio o odnosu sa igračima i o vođenju utakmice. Ako jedan Filip Jicha može bez iskustva sjesti na klupu Kiela, onda mogu i ja pokušati ovdje”, kazao Vori je za Sport klub.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI