WEST HAM NAŠAO RJEŠENJE ZA VRATA: Bilić dovodi jednog od najboljih golmana svijeta!

Facebook: West Ham United/Photo: Arfa Griffiths

Španjolac je posljednje dvije sezone proveo u Portu u kojem se ipak nije baš istaknuo dobrim igrama, a ugovor ima do kraja ove sezone.

Hrvatski strateg na klupi West Hama, Slaven Bilić, nije se baš proslavio ove sezone pojačanjima. Uložio je gotovo 84 milijuna eura u osnaživanje redova, a niti jedan igrač nije se posebno istaknuo. Uz sve to momčad mu i dalje loše stoji, ali na svu sreću izvukli su se s dna ljestvice gdje su proveli dobar dio prvog dijela sezone.

Bilić je za sada siguran na klupi West Hama, naravno ako završi sezonu u sredini ljestvice ili iznad, a bude li klub blizu zone ispadanja moguće je i da ode. Zamjenu su mu već ionako našli, ako je vjerovati engleskim medijima, to bi trebao biti Jaap Stam.

No, ostavimo sada Bilićevo radno mjesto, računamo na to da će i sljedeće sezone boraviti na klupi istočnolondonskog kluba i pozabavimo se mogućim pojačanjem. Naime, Don Balon tvrdi kako će legendarni španjolski vratar Iker Casillas od sljedeće sezone igrati u Londonu. Njegova supruga Sara Carbonero navodno želi osjetiti kako je to živjeti u engleskoj metropoli prije nego što se skrase u Madridu.

Agent Casillasa već je navodno počeo pregovarati s otočkim klubovima, a Iker je za sada najbliže West Hamu ili Arsenalu. West Ham je navodno spreman ponuditi Casillasu dvogodišnji ugovor i sigurno mjesto na vratima, a u Arsenalu ga ipak čeka nešto jača konkurencija u liku Petra Čecha i Davida Ospine.

Španjolac je posljednje dvije sezone proveo u Portu u kojem se ipak nije baš istaknuo dobrim igrama, a ugovor ima do kraja ove sezone.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI