‘ZA PAR DANA ĆE DOĆI DO GLAVE I MOZGA! Pavić i Mektić ne znaju gdje bi od sreće: ’Sanjaš prvo da si tu, a onda odjednom imaš zlato!’

Screenshot: HRT

Nikola Mektić i Mate Pavić itekako će pamtiti svoje prve olimpijske igre na kojima su nastupili. Zlato je zasjalo oko njihova vrata.

Nije ih problem nositi!”, našalio se Mate.

Prvo zlato za hrvatski tenis.

‘Prvo to sanjaš, a onda imaš zlato’

“Teško je objasniti kakav je osjećaj? Što god odgovorili ne izražava naše osjećaje – presretni smo.”, rekao je Mate Pavić.



Dečki su pomalo bili zbunjeni…

Screenshot: HRT

“Sanjaš da ćeš nastupiti, a onda misliš da si sretan zbog toga, a onda si tu i osvajaš zlato. Za par dana će to doći do glave i mozga, tad ćemo valjda biti svjesni toga”, rekao je Nikola.

“Iskreno, bilo je čudno igrati! Igraš finale Olimpijskih bez publike, a i hrvatska delegacija navija za sve nas, bilo je drugačije. Bilo je meni osobno malo bilo čudno, malo me to uspavalo, ali bio je kvalitetan meč, odlučilo je par poena”, rekao je Mate.

“Tajna? Vidi se iz meča u meč. Razumijemo se, imamo dobru energiju, imamo dobru suradnju.”, dodao je Mektić.

Koronavirus?

“Napravili smo sve da se dignemo i vratimo na taj level prije korone. I kruna svega je i Wimbledon i ove Olimpijske igre”.

Potom je red došao na naše srebrne dečke.

“Pomalo je i teško ovo srebro! Ako smo morali izgubiti, neka smo izgubili od njih. Osjetio se respekt, nije to bio tenis na tom jako velikom levelu, odlučilo je par sitnica”, rekao je ponosni Marin s medaljom oko vrata.

Ivan je također bio vrlo emotivan.

“Ovo je bio dan za povijest. Svi smo sretni i ponosni. Oni su bili bolji u par loptica, treba im čestitati. Ovo je nezaboravan dan!”

Screenshot: HRT

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI