ZADNJA NADA: „Ako netko može spasiti Schumachera to sam ja!“

screenshot

Schumaher je stradao 2013. godine na skijanju

Michael Schumacher stradao je prije četiri godine, točnije u prosincu 2013. u skijaškoj nesreći u Meribelu. Tog tragičnog dana Schumi je zadobio teške ozljede glave, a dugo se oporavljao u bolnici u Francuskoj.

U rujnu 2014. godine njegova obitelj dobila je odobrenje liječnika za premještanje Michaela u vilu u Glandu u Švicarskoj, ipak, čini se da ni ondje Schumi neće oš dugo ostati. Naime, švedski mediji izvještaju da bi obitelj sedmerostrukog svjetskog prvaka Formule 1 uskoro trebala prebaciti u Dallas. Tamo bi trebali krenuti s novom terapijom, a odluku je donijela Michaelova žena Corinna.

Glasnogovornica obitelji, Sabine Kehm i dalje odbija davati izjave za medije, pa tako ni ovo nije potvrdila.

“Michaelovo zdravlje nije stvar javnosti. Nemam komentara na tu temu”, kazala je.

Ipak, njemački Bravo kazao je kako njemačka legenda odlazi u Colinu u Dallasu, specijaliziranu za oudljede mozga. Glavni i odgovorni tamo je dr. Meeks, jedan od najcjenjenijih neurologa na svijetu, i mnogi kažu da “ako mu netko može mopoći to je dr. Meeks”.



“Imamo iskustva s pacijentima poput Schumachera. Sumnjam da postoji klinika u Europi koja je liječila toliko pacijenata s takvim traumama koliko smo ih liječili mi”, izjavio je Meeks.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI