ZADNJI ČIN RUJANSKOG CIKLUSA: Evo gdje možete gledati okršaj Hrvatske i Slovenije! Vatreni traže tri boda u grotlu Poljuda

hns

Hrvatska večeras od 20.45 na splitskom Poljudu dočekuje Sloveniju u posljednjem činu rujanskog dijela kvalifikacija. Šesto je to kolo kvalifikacija za SP u Kataru iduće godine, Hrvatska će tražiti nova tri boda. Vatreni stižu u dobrom raspoloženju u Split, nakon remija u Moskvi i pobjede u Slovačkoj 1:0 golom Brozovića.

Hrvatska će na Poljudu pokušati isprati gorak okus jedinog poraza u kvalifikacijama koji su pretrpjeli upravo protiv Slovenije. Slovenija je u ovom rujanskom ciklusu remizirala sa Slovačkom 1-1 i dobila Maltu 1-0.

Hrvatski napad će pred ‘svojim’ Poljudom predvoditi Marko Livaja, a na vratima bi trebao ostati Ivica Ivušić koji je odradio sjajan u Bratislavi nakon ozljede Livakovića.

Gvardiol je i dalje upitan, a kao što je poznato Budimir i Modrić su također van konkurencije za utakmicu protiv izabranika Matjaža Keka. 

“Nećemo puno mijenjati i izmišljati. Reći ću da Livaja počinje utakmicu, on to već zna nekoliko dana. Očekujem od njega velike stvari, zaslužio je onime što pokazuje u Hajduku. Pravi je lider. Na kojoj će poziciji igrati? Na onoj koja mu se namijeni, kao i svi drugi. Sosa, Juranović, Lovren. Malo me strah početi s igračima koji su igrati puno”, kazao je izbornik Dalić



Vatrene će kao kapetan na Poljudu povesti Ivan Perišić., vraća se u startnu postavu nakon što je u Bratislavi krenuo s klupe.  Na tribinama se očekuje 20.000 gledatelja koji će Hrvatsku zasigurno glasno voditi do pobjede.

Atmosfera je odlična nakon pobjede u Slovačkoj, dala nam je dodatnu energiju. Dobro smo odradili te dvije utakmice, nismo primili gol i možemo biti zadovoljni s dva možda i najteža gostovanja. Ali ako sutra ne pobijedimo, neće puno značiti – rekao je Perišić.

Spektakl na Poljudu trebalo bi pratiti oko 20 tisuća ljudi, a utakmicu možete pogledati na Novoj TV. Uvodna emisija počinje u 20 sati.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI