ZAPREŠIĆANI SE OGRAĐUJU OD GLASINA: ‘Ma kakve premije Dinama? To su budalaštine’

Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Inter će sigurno dati sve od sebe protiv Rijeke, ali Samir Toplak je ljut zbog priče o stimulacijama i premijema.

Rijeku čeka teško gostovanje kod Intera u Zaprešiću. Momčad iz zagrebačkog predgrađa svojevrsna je ‘crna mačka’ za Rijeku koja je posljednji put u Zaprešiću slavila s 1:0 i to davne 2007. godine golom Anasa Sharbinija.

“Očito u tome ima nešto. Uvijek se Rijeka kod nas muči”, izjavio je Toplak uoči utakmice za 24sata.

Riječani su propuštali prilike u Zaprešiću proteklih sezona, odnosno, promašivali su penale i to je jedini travnjak u Prvoj HNL na kojem Matjaž Kek još nije slavio. Inter će sigurno dati sve od sebe protiv Rijeke, ali Samir Toplak je ljut zbog priče o stimulacijama i premijema.

“Pa ne igramo mi za Dinamo, nego za sebe. Želimo biti prvi koji će ove sezone pobijediti Rijeku. To je naš motiv. Kakve premije iz Maksimira? Nema govora o tome, to su budalaštine”, oštro je govorio Toplak.

Toplak tvrdi kako će Rijeka teško prokockati prednost pred Dinamom. “Ako ne budu prvaci, sami su si krivi. Imaju prednost, imaju igru i atmosferu. Dinamo će teško dobiti sve utakmice do kraja”, komentira Toplak, a onda je nahvalio najboljeg igrača Rijeke i HNL-a, “Andrijaševiću je mjesto u reprezentaciji, i to među 11. Jedan je od naših najboljih igrača u ovom trenutku”, završio je trener Intera.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI