ZAŠTO SE HRGOVIĆ I NJEGOVI TOLIKO PLAŠE BABIĆA? To bi bio spektakl, a ne ovo što se sad sprema u Njemačkoj

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Filip Hrgović 10. rujna odradit će meč protiv Marka Radonjića u Klagenfurtu. Iako je najavljivan kao spektakl, upitno je koliko Crnogorac može ugroziti najbolje rangiranog boksača Hrvatske.

Dugo su Hrgović i njegov stožer ovaj meč najavljivali kao ‘veliku borbu’, ‘dvoboj top teškaša’, ali svima je jasno kako Radonjić uopće nije ozbiljna konkurencija našem Hrgi.

Mnogi se zato pitaju zašto Hrgović i njegov tim izbjegavaju borbu protiv Alena Babića? Sigurno bi to bio veći spektakl od onog što nas čeka 10. rujna.


U čemu je problem?

Nije tajna da Alen Babić stalno izaziva Hrgovića, a često ga zna i ‘bocnuti’ nešto ružnijim riječnikom. Kada se saznalo tko će biti sljedeći Hrgin protivnik, Babić je bio jedan od prvih koji je to prokomentrao. Naravno, u svom stilu, napisavši: ‘Motaj kablove, gasi mješalicu, idemo svi u PM’. Aludirao je na slabog protivnika s kojim će se Hrgović boriti za IBF titulu teškaša. Ponovio je to puno puta, a nedavno je poručio:“Moja očekivanja su da skupi ta mala jaja i da se borimo u Hrvatskoj 2022.”, rekao je Babić, dodajući da Hrgovića ne voli jer ga je sreo i ‘ne voli njegovu facu’. U nekoliok navrata je istaknuo da se bori protiv jačih protivnika od Hrgovića, a očito da mu je Hrga ‘trn u oku’ s kojim bi se volio okušati u meču. Pa zašto ne probati?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI