ZBOG OVOG POTEZA BAD BLUE BOYS TREBAJU DOBITI NAGRADU ZA ‘FAIR PLAY’!

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon utakmice igrači Dinama došli su pred gostujuću tribinu gdje su se nalazili BBB-ovci kako bi proslavili s njima veliku pobjedu, ali naišli su na otpor.

Dinamo je zahvaljujući nevjerojatnoj pogrešci suca Damira Batinića u samoj završini utakmice svladao Cibaliju s 2:1 u 22. kolu Prve HNL. Bila je to još jedna neuvjerljiva utakmica Dinama koju je očito morao riješiti Soudani teatralnim padom nakon slabašnog i gotovo nikakvog duela sa Žderićem, kako bi sudac koji je sve to gledao sa svega par metara udaljenosti samouvjereno pokazao na bijelu točku na sveopće čuđenje sviju osim igrača Dinama.

Da je tomu tako svjedoči i genijalan potez BBB-ovaca na kraju utakmice. Nakon utakmice igrači Dinama došli su pred gostujuću tribinu gdje su se nalazili BBB-ovci kako bi proslavili s njima veliku pobjedu, ali naišli su na otpor. BBB-ovci su im pokazali koliko im znači ovakva pobjeda, tako što su im bacali nazad dresove.

Potez BBB-a trebali bi usvojiti svi, ponajviše ljudi iz Dinama jer na ovakav način se utakmice ne dobivaju, a s druge strane i nadležne institucije bi trebale prestati okretati glavu od očajnog stanja u hrvatskom suđenju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI