ŽDRIJEB DAVIS CUPA: Hrvatska dobila najteže gostovanje!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ždrijeb nije bio pretjerano naklonjen Krajanovoj reprezentaciji, odlučen je kako će hrvatsko tenisači igrati u gostima...

Hrvatska Davis Cup reprezentacija doznala je protivnike za ‘play-off’ u Svjetskoj skupini. Ždrijeb nije bio pretjerano naklonjen Krajanovoj reprezentaciji, odlučen je kako će hrvatsko tenisači igrati u gostima protiv Kolumbije.

Od osam potencijalnih suparnika Kolumbija je vjerojatno najteži protivnik jer će od biti domaćin od 17. do 19. rujna i to gotovo sigurno na zemljanoj podlozi. Susret dolazi odmah nakon US Opena u New Yorku.

Na trenutno ATP listi u pojedninačnoj konkurenciji najbolje plasirani Kolumbijac je 29-godišnji Santiago Giraldo koji je 103. na svijetu, a do prije tri godine bio je 28. tenisač. Potom, Alejandro Falla je drugi najbolji, a on je pak na 279. mjestu i nekada je bio među pedeset najboljih. U parovima konkuriraju Cabal i Farah koji su 31. na ATP ljestvici.

Kolumbija je plasman u kvalifikacije za Svjetsku skupinu izborila pobjedom 3:1 na gostovanju kod Čilea proteklog vikenda.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI