ŽELI NATRAG MEĐU VATRENE: Odlaskom u drugi klub nada se šansi za povratak

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ivo Grbić, povremeni hrvatski reprezentativni golman koji je do sada među Vatrenima bio u statusu pričuve, nada se da bi se ponovno mogao vratiti ‘na radar’ izbornika Zlatka Dalića, a u tome bi trebao pomoći odlazak u novu sredinu u kojoj će tražiti svoju šansu.

Kako je službeno potvrđeno, 25-godišnji nogometaš započetu će sezonu provesti u francuskom klubu Lilleu u koji je došao iz Atletico Madrida. Riječ je o posudbi do kraja sezone, s mogućnošću otkupa ugovora sljedećeg ljeta.

Grbić je ispao iz Dalićevih planova i nije bio na ovoljetnom Euru zbog nedostatka minutaže u protekloj sezoni u Atleticu.

Na Europskom su prvenstvu hrvatski golmani bili Dominik Livaković, Lovre Kalinić i Simon Sluga, a svjestan svoje situacije, Grbić je tražio rješenje u nekoj novoj sredini kako bi mogao dobiti šansu za povratak među Vatrene i izlaz našao u Lilleu.

Hrvatski golman postao je Atleticov član prošlog ljeta u koji je stigao iz Lokomotive. Prema podacima iz Transfermarketa madridski ga je klub platio 3,5 milijuna eura.

Prije Lokomotive, 25-godišnji Grbić, rođeni Splićanin, bio je u Hajduku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI