ZNA SE TKO JE GAZDA: Messijeva lista za odstrijel i ultimatum – ‘Ili idu njih četvorica ili idem ja’!

Facebook: Leo Messi (Official)

Na protekloj utakmici s Leganesom koju je Barca dobila na jedvite jade, Messi nije slavio golove, što su mnogi iščitali kao nezadovoljstvo, a ranije tog tjedna poraženi su od PSG-a u osmini finala Lige prvaka s 4:0 i praktički više nemaju šanse za plasman u nastavak natjecanja.

Već dugo nije tajna kako Barcelona ima ‘sivu eminenciju’ u liku Argentinca Lionela Messija. Kada bi samo pobrojali sve igrače koji su klub napustili, što zbog ne slaganaja s njim, što zbog pozicija koje je on godinama okupirao i mijenjao, vjerojatno bi debelo prešli brojku deset, možda i petnaest, no, ovoga puta Argentinac opravdano diže glas.

Prema tvrdjnama španjolskog Diario Gola Lionel Messi je proslijedio zahtjev čelnicima Barcelone. U zahtjevu, tvrdi španjolski medij, Messi traži da s mjesta trenera ode Luis Enrique, ali uz njega i još trojica igrača koji po njegovu mišljenju ne zadovoljavaju kriterije igranja za Barcelonu. Riječ je o Jeremyju Mathieu, Lucasu Digneu i Andreu Gomesu. Svu trojicu zajedno Barcelona je svojevremeno platila čak 71.5 milijuna eura, Andre Gomes stajao je 35 milijuna, Lucas Digne, 16.5 milijuna eura, a Mathieu 20 milijuna eura.

Na protekloj utakmici s Leganesom koju je Barca dobila na jedvite jade, Messi nije slavio golove, što su mnogi iščitali kao nezadovoljstvo stanjem u klubu, a ranije tog tjedna poraženi su od PSG-a u osmini finala Lige prvaka s 4:0 i praktički više nemaju šanse za plasman u nastavak natjecanja. Stoga, loše raspoloženje i nije tako iznenađujuće, ali jasno je već svima kako su promijene nužne inicirao ih Messi ili ne.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI