ZORAN MAMIĆ PONOVNO BIO NA TRIBINAMA: Sve je iznenadio svojim izgledom

Foto: Denis Kapetanovic/HaloPix/PIXSELL

Na nogometnom susretu u susjednoj nam BiH jedno poznato lice plijenilo je pozornost fotoreportera više od same utakmice.

Zoran Mamić nije mogao ostati u svom novom prebivalištu “zaključan”, pa iako se radilo i o susretu Široki Brijeg – Zrinjski.

Kad kažemo “iako”, ne mislimo omalovažavati aktere, ali ipak je u pitanju trener koji je svoju posljednju utakmicu za kormilom Dinama odradio protiv Tottenhama u Londonu.

Susret je s tribina odgledao u društvu. Zlobnici će reći da nije niti čudno da su fotografi više škljocali prema gostu na tribinama već prema igračima, jer je utakmica bila toliko blijeda sadržajem, pa je i završila nepopularnim rezultatom 0:0.

Zoran Mamić je presudom Vrhovnog suda Hrvatske osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora nakon što je proglašen krivim za izvlačenje novca iz Dinama. Nakon toga je otišao u BiH, a s obzirom na činjenicu da se nije odazvao pozivu na izdržavanje kazne u Hrvatskoj Županijski sud u Zagrebu za njim je 12. svibnja raspisao međunarodnu tjeralicu.



Bivši trener Modrih uživa na slobodi u susjedstvu, ali morat će se svakog tjedna javljati policiji.

Ono o čemu se priča je i novi imidž bivšeg trenera Dinama, brada mu je sve veća.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI