ZUBAC ODUŠEVIO KOMENTATORE: Uništio Pelicanse pa zaslužio pohvale kao nikad prije! Jedan potez sve bacio u trans

Košarkaši LA Clippersa sinoć su u svom Staples Centru pobijedili New Orleans Pelicanse 111:106. Naš najbolji centar Ivica Zubac u pobjedi svoje momčadi ugradio je 9 koševa, 7 skokova i jednu asistenciju u 22 minute provedene na parketu. No jednim je potezom posebno oduševio i za taj potez su mu stigle velike i jake pohvale američkih tv komentatora.

Naime sve se zbilo pri rezultatu 85:79  za Clipperse početkom posljednje četvrtine utakmice. Zubac je primio loptu nakon sjajnog dodavanja Paula Georgea, ušao pod koš, zauzevši dominantnu poziciju. Izdominirao  je svog  čuvara te maestralno i moćno zakucao između dvojice košarkaša momčadi iz New Orleansa.

Komentatori utakmice o tom su potezu rekli: “Čuvajte se, dolazi Ivica Zubac. Da, on je došao u punoj brzini, pokušali su ga zaustaviti, ali bilo je to prejako ipak od Big Zua” oduševljeno su komentirale američke tv kolege.

Kako je izgledala majstorija Ivice Zubca pogledajte OVDJE.

Clipperse su do pobjede predvodili Kawhi Leonard sa 28 i Paul George sa 27 poena. Clippersi su sad na omjeru 8:4 i nalaze se na drugom mjestu Zapadne konferencije NBa lige iza svojih gradskih rivala LA Lakersa koji su na omjeru 10:3.



Bojan Bogdanović i Dario Šarić nisu igrali jer su utakmice Washington Wizards – Utah Jazz, te Phoenix Suns – Atlanta Hawks odgođene zbog značajnog broja zaraženih igrača koronavirusom.

REZULTATI:

Charlotte Hornets – Dallas Mavericks 93:104
Detroit Pistons – Milwaukee Bucks 101:110
New York Knicks – Brooklyn Nets 109:116
Minnesota Timberwolves – Memphis Grizzlies 107:118
Oklahoma City Thunder – Los Angeles Lakers 99:128
LA Clippers – New Orleans Pelicans 111:106
Sacramento Kings – Portland Trail Blazers 126:132

Facebook Comments

Loading...
DIJELI