ZUBAC PONOVNO OSTVARIO DOUBLE DOUBLE: Clippersi bez pobjede, Bogdanović dobar u pobjedi Jazza

Foto: Getty Images

U sinoćnjim utakmicama u NBA-u Bojan Bogdanović odigrao je prosječan susret u pobjedi Utahe, dok je Ivica Zubac drugu utakmicu za redom ostvario double double ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Hawksa.

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac je upisao još jedan double-double sinoć u porazu svojih LA Clippersa od Atlanta Hawksa, dok je Bojan Bogdanović imao lošu šutersku večer u pobjedi Utah Jazza.

Atlanta Hawks su sa 108-99 nadigrali Los Angeles Clipperse a Zubac je u 18 minuta na terenu ubacio 13 koševa (šut iz igre 3/5) uz deset skokova i jednu asistenciju.

Atlantu je na domaćem terenu do pobjede, četvrte u pet utakmica, predvodio Trae Young s 38 koševa. Clint Capela je dodao 13 koševa i 18 skokova, a De’Andre Hunter je ubacio 22 koša.

U redovima Clippersa, koji su igrali bez Kawhija Leonarda i Paula Georgea, najučinkovitiji je bio Reggie Jackson s 20 poena i osam asistencija.



Utah Jazz su kod kuće sa 108-94 pobijedili New York Knicks iako su u jednom trenutku gubili 15 koševa.

Bojan Bogdanović je odigrao 24 minute za Utah, ali je uz šut iz igre 2/10, za trice 2/7, stigao do 11 ubačaja te je tome dodao jedan skok i jednu asistenciju

Royce O’Neale je upisao 20 koševa, a Rudy Gobert 18 koševa i 19 skokova za devetu uzastopnu pobjedu Utaha. Najbolji igrač Jazzera Donovan Mitchell je također imao lošu večer, zabio je svega devet koševa.

Najbolji pojedinac New Yorka bio je Austin Rivers s 25 pogodaka. Julius Randle je ubacio 18 koševa i upisao deset skokova.

Houston Rockets u kod kuće sa 107-88 nadigrali Washington Wizardse, a John Wall je protiv svoje bivše momčadi ubacio 24 koša.

Eric Gordon i Victor Oladipo  su dodali svaki po 20 poena za Houston kojem je ovo treća pobjeda zaredom.

Washington je predvodio Bradley Beal s 33 koša, dok je Russell Westbrook, koji je u mijenjan za Walla, dodao 19 pogodaka, 11 skokova i sedam asistencija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI