ZVIJEZDA POSTALA GLAS RAZUMA U BAYERNU? ‘Kovač je jedan od nas, ubija se od posla!’

screenshot

Niko Kovač napokon može malo predahnuti. Bayern je Benficu pobijedio 5:1 u 5. kolu skupine E, a čini se da je njegov govor i te kako imao efekta na svlačionicu. Naime, javnosti se obratio dvostruki strijelac, Arjen Robben, koji je biranim riječima govorio o Hrvatu.

“Bilo je to važno za nas, za momčad, da pobijedimo, da nakon razočaranja odigramo dobru utakmicu i za publiku. Ako ste velika momčad, morate se dići kada ste dolje”, komentirao ej Robben nakon utakmice.

“Niko Kovač? Mi pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno, zaista sam sretan zbog njega, zaslužio je ovu pobjedu. On je jedan od nas, ubija se od posla, bio sam zaista sretan”, kazao je Robben i nagovjestio Nikin ostanak na klupi.

Da Kovač ne ide nigjde, potvrdio je i sportski direktor Hasan Salihamidžić, kojeg su novinari pitali ide li Niko uza Bremen.

“Naravno da će voditi momčad u Bremenu”, kazao je Salihamidžić pa demantirao da Bayern u pregovara s Wengerom.



“Ne, sto posto tvrdim da se to nije dogodilo”.

Javio se i Niko Kovač:

“Napokon smo se uspjeli dobro braniti cijelu utakmicu, osim izuzev možda prve minute drugog poluvremena, zabili smo lijepe golove i momčad je nagrađena za svoj trud. Ova momčad ima kvalitetu, svi to znamo, ali očito joj trebaju velike utakmice. Igrali smo dobro i protiv Dortmunda i u Ligi prvaka igramo dobro, ali se mučimo u manjim utakmicama u prvenstvu jer mislimo da će se sve dogoditi samo od sebe. A za naše suparnike su utakmice protiv Bayerna posebne”, komentirao je Hrvat.

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness samo je kratko kazao da je zadovoljan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI