(VIDEO) BILL CLINTON OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: ‘Nad glavama nam lete stvari koje još nismo u potpunosti identificirali’

Screenshot/Youtube

Nekadašnji američki predsjednik Bill Clinton (74) i američki pisac James Patterson (74) gostovali su u emisiji Live with Kelly and Ryan na kanalu ABC kako bi pričali o njihovoj novoj knjizi “The President’s Daughter”.

Kada su voditelji temu razgovora neizbježno skrenuli na izvještaje Senata o NLO-ima, Clinton je rekao: “Imajte na umu da u sve širem svemiru postoje milijarde galaktika.

Mislim, ne možete pojmiti čak ni na sam taj ogroman broj svega onoga što postoji. Nitko ne zna, ali mislim da je vjerojatno da postoji nešto što biste negdje drugdje nazvali životom”.


Na konkretno pitanje jesu li NLO-i stvarni, Clinton je rekao: “Istina je, nikada nismo dokazali ni jedan jedini NLO, ali nad glavama nam lete stvari koje još nismo u potpunosti identificirali”.

I bivši američki predsjednik Barack Obama nedavno je tijekom televizijskog intervjua u emisiji “The Late Late Show with James Corden” u svibnju također govorio o NLO-ima.Slijedi li napokon priznanje američke vlade da nismo sami u svemiru i da na Zemlju redovito dolaze posjetioci s drugih planeta?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI