7Dnevno je najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, a Dnevno.hr vaš omiljen online izvor informacija koje drugi ne objavljuju

7dnevno

Politički tjednik 7Dnevno te web stranice dnevno.hr i zagreb.info posljednjih mjeseci doživljavaju ogroman uzlet i ruši sve rekorde prodaje i posjećenosti. Nakon nekoliko turbulentnih godina u kojima je naklada i posjećenost išla gore-dolje, sada su ovaj tjednik i websiteovi uhvatili ritam i počeli prikupljati ozbiljan komad publike iza sebe.

7Dnevno, politički tjednik kojeg su čitatelji prepoznali kao jedinog koji piše ne samo istinu, već i ono što drugi mediji ne žele prenositi, već je godinama najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj. Iako se još uvijek ne može pohvaliti da je najprodavaniji tjednik u Hrvatskoj, s obzirom na to da te titule pripadaju ženskim tjednicima, 7Dnevno je uvjerljivo šampion u kategoriji političkih tjednika. Dapače, toliko je prodavan da prodajom premašuje sve ostale hrvatske političke tjednike. Zajedno.

Upravo činjenica da se 7Dnevno prodaje više od svih ostalih političkih tjednika u Hrvatskoj govori u prilog nekoliko činjenica. Prvo, 7Dnevno objavljuje najrelevantnije vijesti, analize i priče koje naši čitatelji prepoznaju. Drugo, 7Dnevno uvijek objavljuje cijelu istinu i to često onu istinu koju se drugi mediji ne usude objaviti. Treće, priče koje 7Dnevno danas objavljuje su priče o kojima drugi mediji pišu tjednima, ako ne i mjesecima kasnije. U nedavnoj retrospektivi povodom 300. broja, uredništvo 7Dnevno je otkrilo preko 45 ozbiljnih političkih skandala o kojima drugi nisu smjeli pisati i tako pokrenulo promjene na bolje u našem društvu.

Koliko god publika voljela tjednik 7Dnevno, još više vole portal dnevno.hr. Po posjećenosti ova se stranica nalazi u samom vrhu posjećenosti u Hrvatskoj. To je posebno velik uspjeh jer uredništvo već godinama odbija koristiti taktike koje koriste neki konkurenti kako bi uz pomoć raznih trikova privukli više ljudi. Ne, dnevno.hr je svoju posjećenost izgradio isključivo na kvalitetnom novinarstvu, brzim reakcijama i vrhunskim analizama.

Upravo zato svaki mjesec portal dnevno.hr posjeti više od 2 milijuna ljudi, a u prosjeku više od 300 tisuća ljudi svaki dan dolazi na dnevno.hr kako bi saznali najtočnije informacije. U periodu od mjesec dana, dnevno.hr je ostvario daleko više od 27 milijuna pageviewova. Dnevno.hr, naravno, nije jedini portal u portfoliju Motus Medije, već se tu nalaze i portali poput zagreb.info, geopolitika.news i povijest.hr. Svi oni također bilježe rekordnu posjećenost, a pogotovo zagreb.info koji je doživio ogroman uzlet zahvaljujući svom pristupačnom novinarskom stilu koji je odgovorio na osnovnu potrebu Zagrepčana — dostavlja im informacije brzo i pouzdano. zagreb.info vrlo je brzo postao referentno mjesto za sva događanja i vijesti u gradu. To dokazuje i posjećenost ovog zagrebačkog portala. S obzirom na to da je u kolovozu zagreb.info posjetilo više od 700.000 ljudi, možemo slobodno reći da je naš portal posjetila gotovo svaka osoba u gradu Zagrebu.Motus media je i kao izdavač među najuspješnijima u Hrvatskoj. Prema istraživanju koje provodi Gemius, agencija koja mjeri posjećenost samo u Hrvatskoj, portali koje izdaje Motus media su imali gotovo 23 milijuna posjeta u kolovozu. Kada se tome pridodaju posjete koje dolaze i van zemlje, riječ je o zaista impozantnim brojkama.

“Ovaj rast posjećenosti, ali i prodaje našeg tjednika, rezultat je predanog rada uredništva i redakcije te odlične komunikacije koju imamo s našim čitateljima bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Nastavit ćemo u ovom tempu i dalje rasti,” izjavili su urednici tiskanog i web izdanja kada smo ih zamolili za komentar o brojkama posjećenosti.

7Dnevno, dnevno.hr i zagreb.info nastavljaju i dalje marljivo raditi na informiranju publike, donošenju ekskluziva i razotkrivanju prave istine. Ostanite s nama, jer nas čekaju stvari kakve još niste imali prilike vidjeti.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI