AČKAR PROGOVORIO O NOVIM ČLANOVIMA PREDSJEDNIŠTVA: ‘Nastojat ćemo zadovoljiti sve ono što je usmjereno na običnog čovjeka’

Foto: Ranko Suvar / CROPIX, Screenshot/HRT

Gradonačelnik Velike Gorice i novoizabrani član Predsjedništva HDZ-a Krešimir Ačkar za za HRT je komentirao nove ljude u Predsjedništvu te o rejtingu HDZ-a.

“‘Sigurna Hrvatska’ bio je slogan pod kojim smo došli 2020. godine na vlast i sigurno je da su građani Republike Hrvatske to prepoznali. Građani traže sigurnost na sociološkom aspektu, osobnoj egzistenciji, nacionalnoj sigurnosti i u svemu onome što smo mi pružili u HDZ-u na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem. Nastojat ćemo zadovoljiti sve ono što je usmjereno na običnog čovjeka i njihove potrebe kako bismo i dalje imali njihovo povjerenje”, kazao je Ačkar.

Izazovna vremena davno su počela, kazao je Ačkar i spomenuo panedmiju COVID-a, potres u Hrvatskoj, rat u Ukrajini te da Vlada RH svemu tome adekvatno odgovara. Građani znaju kome treba dati povjerenje i na koga se osloniti u svim tim teškim vremenima, kazao je.

U vezi s izborima u Splitu za dva tjedna, rekao je da HDZ-ov kandidat Zoran Đogaš ima dobru profesionalnu karijeru, u najboljim je godinama života i istinski voli svoj grad. Ostavku Ivice Puljka nakon godinu dana mandata smatra neozbiljnom i uvjeren je u pobjedu Đogaša, nestranačkog kandidata koji ima potporu HDZ-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI