AHMETOVIĆ ‘BRANI’ KOLEGU DONČIĆA: Uzvratila Bačiću na prozivke i opet napala HDZ! Evo što mu je poručila

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Branko Bačić, predsjednik kluba zastupnika HDZ-a u Saboru odgovorio je na prozivke SDP-ovog Siniše Hajdaša Dobnčića koji je za N1 rekao da je političko zapošljavanje u HDZ-u široko raširena pojava, osvrćući se na aferu sa zapošljavanjima u Kutini.

Bačić na to nije ostao dužan. “Kad bih nastupio tako što nastupa Hajdaš Dončić, odgovorio bih mu da to nije zbog toga što oni ne bi htjeli, nego ih je jednostavno premalo, postali su minorna stranka pa je to stvarno na razini ekscesa. Takav način govora i postupanja koji je na račun HDZ-a iznio Hajdaš Dončić je neprimjeren” uzvratio je poprilično žestoko pa i ironično Bačić osvrnuvši se na stanje u SDP-u koje je daleko od idiličnog.

No sad se na tu izjavu Branka Bačića javila SDP-ova Mirela Ahmetović koja se javila na svom Facobooku.

“Aha, Bačić priznaje da je njih puno pa zato uhljebljuju. To je istinita definicija kriminalne organizacije i načina koruptivnog vladanja Hrvatskom. Možda nakon ovog priznanja iskrsnu još neke crne torbe crnog novca. Pitam se tko ih danas nosi?
Radije bih ostala sama na svijetu nego nosila crne torbe kriminalne organizacije. Saborski paževi svakog dosadašnjeg predsjednika HDZ-a ne mogu oprati nečistu savjest preko SDP-a. No pasáran”, napisala je Ahmetović.
Ljeto je završilo i čini se da nas čeka vrlo zanimljiva politička jesen s povratkom sabornjaka u svoje klupe. Ako se već sada ovako časte što li nas tek očekuje kad krene zasjedanje Sabora idućega tjedna.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI