AHMETOVIĆ PONOVNO OPTUŽILA HDZ I DORH! ‘Kad ih prekrije politička trava zaborava može se u borbu protiv korupcije’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Politička tajnica i saborska zastupnica Mirela Ahmetović ponovno je imala žestoki zanimljiv govor, te je iskoristila priliku za novi napad na HDZ u pogledu korupcije te je prozvala i DORH te ponovila da je novi Zakon o sprečavanju sukoba interesa loš posebno s naglaskom na ulogu Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa.

Njen status na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Nakon laži glavne državne odvjetnice i ravnateljice USKOK-a, HDZ po pitanju korupcije nastavlja s lažima.

Prije dva dana, u raspravi o prijedlogu Zakona o sprječavanju sukoba interesa, pitala sam ministra Malenicu zašto novi Zakon nije usklađen s preporukama GRECO-a, antikorupcijskog tijela Vijeća Europe, poglavito u članku 5./6. Zakona koji govori o povredi načela obnašanja javne dužnosti?
Ministar Malenica perfidno je ponovio neistine kako su oni prihvatili sve preporuke GRECO-a što je notorna laž i još jedna obmana iz HDZ-ove koruptivne industrije.
SDP Hrvatske je od samog početka tvrdio da se novim Zakonom eutanizira Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa i da mu se oduzima glavni alat u prevenciji korupcije.
HDZ ponovno želi unazaditi borbu protiv korupcije, njegovi ministri lažu u oči i građane Hrvatske prave budalama. Može HDZ promijeniti vođu, ali genetski kod zločinačke organizacije upisan je u povijest. Tu pomoći nema.
Hrvatska će u ozbiljnu borbu protiv korupcije krenuti tek kada HDZ prekrije politička trava zaborava.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI