AHMETOVIĆ SPUSTILA PREMIJERU: ‘Neka Žalac ostane u vrhu HDZ-a, tamo joj je i mjesto!’

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

SDP-ova saborska zastupnica Mirela Ahmetović na svom Facebooku je pozvala Vladu da razriješi uhićenog Tomislava Petrica.

“Nadam se da njegova članska iskaznica HDZ nema veću težinu od političke odgovornosti. Da ponovimo, Tomislav Petric kum je Tomislava Tolušića, čovjeka kojega je na poziciji ministra EU fondova naslijedila Gabrijela Žalac. Velika sretna HDZ-ova obitelj”, napisala je Ahmetović.

Dodaje kako je sramota da nam europske institucije moraju uvoditi red u našoj kući, dok naše institucije žmire.

“Sada je potrebno ekspresno provjeriti sve projekte na kojima su radili Gabrijela Žalac i Tomislav Petric, pročešljati doslovno sve. Pogotovo pod povećalom treba biti HDZ-ov „Projekt Slavonija“ o kojemu se već puno pisalo. Brojni HDZ-ovci i ljudi povezani s njima dobivali su milijune, neki od njih nisu revitalizirali Slavoniju, nego ulagali u apartmane na moru. Neka se sve detaljno ispita, radi se o našem novcu”, upozorava.

“Što se tiče Gabrijele Žalac, ona je odgovornost premijera od koje ne može pobjeći. Hoće li ostati članica predsjedništva HDZ-a, manje je bitno. Neka slobodno ostane. Sudeći po naravi HDZ-a, tamo joj je i mjesto”, zaključuje Ahmetović.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI