AHMETOVIĆ ‘ZAHVALILA’ PLENKOVIĆU I PONOVNO UDARILA! ‘Pomahnitala korupcija u režiji HDZ-a drži nas na dnu u EU’

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

SDP-ova Mirela Ahmetović ponovno se oglasila na svom Facebooku osvrnula se na najnovije izvješće Eurostata koje kaže da su u Europskoj uniji Hrvati na dnu po standardu građana što nije neka novost, jer tu poziciju držimo nažalost već dosta dugo.
To joj je bio povod da iskritizira HDZ i  na nos im nabije kako je napisala pomahnitalu korupciju te pobrojala sve grijehe i ‘zahvalila’ HDZ-u na tome.
Hrvatska je predzadnja zemlja EU po standardu građana. Kako to? Premijer nas uvjerava kako plaće rastu, socijalna država je jaka, a zdravstvo funkcionira.
Ali manipulativno izostavlja kako je rast plaća “pojelo” poskupljenje hrane i energenata, socijalna država očituje se u preko milijun siromašnih, a zdravstvo drži još samo entuzijazam potplaćenih zdravstvenih radnika.
Ako tome još pridodamo kriminalnu obnovu Zagreba i Banije, okupaciju svih institucija u državi i pomahnitalu korupciju u režiji HDZ-a (koju za HDZ pokriva glavna državna odvjetnica), onda je Plenković zbilja Hrvatsku pretvorio u “fenomenalno” mjesto za život.
Bolji obrazovni sustav, građanski odgoj, potpuna transparentnost, neovisne institucije, efikasno pravosuđe, zaštita najranjivijih, dostupno zdravstvo za sve – ideali su od kojih nećemo odustati.
Preduvjet za progresivnu zemlju u kojoj želimo živjeti je odlazak koruptivno – trgovačke većine s vlasti, napisala je Ahmetović.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI