Alarm iz NHS-a: Nemojmo dopustiti da nam promakne! Novi pothvat hrvatsko-srpske koalicije!

Tomislav Jonjić jedan od najpoznatijih članova Neovisnih za Hrvatsku čiji su članovi i saborski zastupnici Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović, na svojem je Facebook profilu skrenuo pažnju na zanimljiv fenomen koji se odvija u Splitu. A njegovu objavu u potpunosti prenosimo:

”NOVI ZLOČIN NA SUSTIPANSKOM GROBLJU? – Dok se veselimo sporazumu s Hrvatskom strankom prava, nemojmo dopustiti da nam u predizbornoj groznici promakne novi pothvat Hrvatsko-srpske koalicije.

Na Sustipanskome groblju u Splitu ta koalicija, naime, pod vodstvom HDZ-ova gradonačelnika Opare kani podići spomenik velikomu hrvatskom pjesniku Tončiju Petrasovu Maroviću baš na mjestu s kojega su ‘antifašisti’ malo nakon jugoslavenske okupacije grada kosti s raskopanoga i uništenoga grobišta odvozili i bacali u more, a nadgrobne spomenike krali za gradnju svojih vikendica.

Marović zaslužuje veleban spomenik, ali ne zaslužuje da ga se iskoristi za novi zločin protiv hrvatskog naroda i hrvatske i uopće kršćanske kulture. Dignimo svoj glas protiv toga.”

Facebook Comments



Loading...
DIJELI