ALKOHOLIZIRANI ŽUPAN SE PONOVNO OGLASIO: ‘Na mene se vrši medijski linč, a na nove izbore mogu zaboraviti’

Foto: Vlado Kos/Cropix

Kao što je vjerujemo poznato, vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić je u noći na Uskrs na cesti između Cerne i Andrijaševaca doživio prometnu nesreću.

Nakon što su tri osobe za emisiju “Potraga” RTL televizije izjavile da su vidjele kako je vidljivo alkoholizirani župan skrivio prometnu nesreću sad se oglasio i kazao da je žrtva medijskog pritiska.

U priopćenju koje je Dekanić prošli tjedan poslao medijima i objavio na društvenim mrežama kazao je, između ostalog, da je u nesreći sudjelovao u službenom automobilu kao suvozač te da je imao 1,44 promila alkohola u krvi, a isto je potvrdio i policijski zapisnik PU vukovarsko-srijemske.

Njegovo novo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Posljednjih devet dana vrši se brutalni medijski pritisak na mene, moju obitelj, susjede i sumještane, a vezano na prometnu nezgodu u kojoj sam sudjelovao kao suvozač, o čemu sam se proteklih dana već javno očitovao.



Poticatelje ovog medijskog linča, naravno, nije teško determinirati, a javnost lako može uočiti kako je njihov cilj izazivanje prijevremenih izbora pa makar i putem navodnih, nevjerodostojnih svjedoka, svjedoka kojih nema na mjestu događaja niti u policijskom zapisniku.

Zbog toga se ne mogu oteti dojmu da su priželjkivali nezgodu sa puno tragičnijim posljedicama, a ne ovakvu bez stradalih, povrijeđenih, sa isključivo materijalnom štetom – kakvih je svakodnevno uistinu mnogo.

Zahvaljujem se još jednom svima koji mi daju potporu u ovim, za mene i moju obitelj, mučnim trenutcima, a tvorcima ove priče poručujem da će unatoč svojim nastojanjima morati pričekati redovne izbore”, poručio je župan Damir Dekanić. 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI