ANA STAVLJENIĆ-RUKAVINA ONESVIJESTILA SE U SVOM STANU! Prebačena je u bolnicu i puštena kući. Evo što se zapravo dogodilo

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Bivša Bandićeva suradnica Ana Stavljenić-Rukavina i nekadašnja ministrica zdravstva koja je jučer uhićena u sklopu afere Srebrnjak te danas puštena da se brani sa slobode, pronađena je onesviještena u svojem stanu.

Kako doznaje Jutarnji , Stavljenić-Rukavinu su prevezli u bolnicu gdje joj je stanja stabilizirano te je puštena kući.

Podsjetimo, bivšoj bliskoj suradnici Milana Bandića su na sudu u obzir uzete godine, odnosno starost od 82 godine, pa joj zato nije određen istražni zatvor.

U aferi ju se sumnjiči da je upravo kao šefica Upravnog vijeća dječje bolnice Srebrnjak zajedno s Bandićevom šeficom stručne službe gradonačelnika Andrejom Šulentić zloupotrijebila položaj pri izboru novog ravnatelja bolnice, a nakon smjene Bore Nogala.

Kako se doznaje Ana Stavljenić Rukavina primljena je u srijedu uvečer oko 22 sata u KBC Sestre milosrdnice zbog udarca koji je zadobila uslijed pada te joj je pružena medicinska pomoć.



Ozljeda koju je dobila uslijed pada je sanirana. Pregledana je od strane kirurga i neurokiruga te je nakon svega puštena kući, doznaje Dnevnik.hr

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI