ANTE SANADER ODGOVORIO PULJKU: ‘Očito je kako njega najviše muče najnovije ankete’

Foto: Cropix

Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader u ponedjeljak je odgovorio gradonačelniku Grada Splita Ivici Puljku, nakon što se obratio glasačima HDZ-a.

“U godini isporuke povijesnih rezultata rada hrvatske Vlade, poput Pelješkog mosta, ulaska u eurozonu i Schengen, Ivica Puljak u nedostatku bilo kakvog sadržaja, projekata i rezultata opet građanima nudi najjeftiniji huškački populizam“, kazao je Sanader na Facebooku.

“Interesantno, Puljku ne smetaju lopovluci i prevare njegovih koalicijskih partnera, kao ni klečanje njegovih članica da nezakonito dobiju posao u Janafu“, nastavio je.

„Ali, podsjećam ga da je kampanja gotova i kao gradonačelnik Splita trebao bi se početi baviti onime za što je dobio povjerenje birača“, poručio mu je i naglasio kako Splićanima na kraju mandata neće biti važno je li im gradonačelnik bio medijski vidljiv konstantnim prozivkama svih razina vlasti i je li ostvario nacionalne političke ambicije”, stoji nadalje u objavi.

“Koliko god docirao članovima HDZ-a i podcjenjivao ih, očito je kako njega najviše muče najnovije ankete koje pokazuju da birači i dalje prepoznaju rezultate rada Vlade na čelu s premijerom Plenkovićem te daju uvjerljivo najsnažniju podršku HDZ-u. A Puljak neka se brine o potpori koju rapidno gubi ne radeći ništa osim vlastitog PR-a“, zaključio je Sanader.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI