Anušić: Ratne oznake HOS-a Milanović je 2015. stavio u mimohod u Zagrebu

Screenshot

’To što je Milanović napravio je potpuno sramotno, takve stvari izgovoriti, otići usred himne i tako omalovažiti 51 žrtvu koja je sudjelovala u oslobađanju zapadne Slavonije. Mislim da je ovo što je Zoran Milanović danas napravio presedan u ovih 30 godina politike’’, kazao je, između ostalog, za RTL Danas potpredsjednik HDZ-a Ivan Anušić.

‘’HDZ je govorio u svoje ime, a Milorad Pupovac i Ivan Vrdoljak iznijeli su svoje stavove koje artikuliraju cijelo vrijeme’’, komentirao je Anušić stavove HDZ-ovih partnera koji su podržali Milanovićev postupak te je opetovao da HDZ već godinama konzistentno vodi svoju politiku.

‘’Nije bila greška protokola, ono što je bilo jest da su u protokolu bile ratne oznake HOS-a koji je sudjelovao u obrani RH, Milanović ih je 2015. stavio u mimohod u Zagrebu’’, podsjetio je potpredsjednik HDZ-a.

‘’To što je on učinio bilo je nepotrebno i ako nije imao namjeru odati počast svima poginulima, onda nije trebao niti dolaziti. Ovim činom je poslana poruka kojom je vraćeno u fokus ideološko i pitanje Domovinskog rata i to mjesecima pred izbore, sada kada Vlada vodi ozbiljnu bitku s gospodarstvom i epidemijom’’, zaključio je Anušić.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI