ANUŠIĆU OPALILA ŠAMAR: ‘Teško mi je povjerovati da komarci maratonci iz Valpova svako jutro kreću u desant na Osijek’

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Saborska zastupnica Vesna Vučemilović osvrnula se na Facebooku na ideju o osnivanju Agencije za komarce.

“Ivan Anušić ne odustaje od namjere da osnuje Agenciju za komarce. Svima je ta ideja bizarna osim njemu. Pri tome optužuje nezavisne gradonačelnike i načelnike koji su glatko pobijedili već u prvom krugu netom završenih lokalnih izbora.

Teško mi je povjerovati da komarci maratonci iz Valpova svako jutro kreću u desant na Osijek. Ipak dva Ivana, Radić i Anušić, tvrde da se upravo to dešava.

Meni se čini kako žele uhljebiti još malo svojih kadrova u novu nepotrebnu Agenciju za komarce koju ne želi financirati Vlada nego bi svi gradovi i općine trebali plaćati glavarinu.

Da uistinu želite riješiti problem komaraca onda bi podržali moj amandman kojim bi Osječko-baranjska županija imala dodatnih 10 milijuna kuna. Umjesto toga je novi gradonačelnik Ivan Radić kao poslušni partijski vojnik u Saboru glasao protiv.



Radije recite koga mislite uhljebiti na mjestu ravnatelja jer ova inicijativa ima samo taj cilj. Već imamo Zavod za javno zdravstvo i nova ustanova nam ne treba!”, napisala je Vučemilović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI