Apel Riječanke! ‘Pomozite mi, nestao mi je muž’

Facebook

Molim sve koji ste ga vidjeli, njega ili njegov auto, da javite meni ili najbližoj policijskoj stanici. On je otac djeteta s poteškoćama, nas dvije smo same i u izuzetno teškoj situaciji, piše Živana Knežević

Živana Knežević iz Rijeke je u petak ujutro na Facebooku objavila dramatičan apel u kojem poziva na pronalazak supruga. Objava se masovno počela dijeliti, u svega nekoliko sati podijeljena je više od 2400 puta, a Živana moli sve za pomoć.

“Nestao je moj muž. Od jučer ujutro gubi mu se svaki trag. Zove se Sergej Škorić, ima 42 godine, visok je 183 cm, srednje je tjelesne građe, ima smeđe oči, smeđu kosu, malo prosijedu sa strane, bio je obučen u bijelu košulju na okomite plave pruge, crni sako, tamnoplave traperice i crne cipele. Imao je još sa sobom crnu jaknu. Posljednja policiji poznata lokacija su Porozine, tamo mu je lociran signal mobitela. Upravljao je vozilom marke Peugeot 307, tamnoplave boje, registracija RI901UI. Molim sve koji ste ga vidjeli, njega ili njegov auto, da javite meni ili najbližoj policijskoj stanici. On je otac djeteta s poteškoćama, nas dvije smo same i u izuzetno teškoj situaciji. Nemojte mi, molim vas, slati poruke osim ako imate neku informaciju, jer nisam u stanju odgovarati. Molim vas podijelite ovu obavijest na svom profilu i mislite na nas, teško nam je užasno”, objavila je Živana Knežević.

Na stranici nestali.hr također je objavljen nestanak Sergeja Škorića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI