ATRAKTIVNA, ALI NEMILOSRDNA LIJEČNICA? Drami u Vinogradskoj bolnici nema kraja! Podnesene prijave za mobing protiv Dijane Zadravec

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Drama oko Dijane Zadravec, predstojnice zagrebačke Klinike za radiologiju KBC-a Sestre Milosrdnice nastavlja se i dalje i sve to puni medijske stupce ovih dana.

Naime, protiv nje je više djelatnika te klinike podnijelo prijavu zbog mobinga.

Tu je informaciju za Dnevnik.hr potvrdio Mario Zovak, v.d. ravnatelja KBC Sestre Milosrdnice, ali nije znao o koliko je prijava riječ.

Bliska s premijerom – istina ili laž?

‘”Znam da ih je više, ali ne znam detalje. O prijavama će uskoro, mislim da već u srijedu, odlučivati povjerenstvo za mobing”, rekao je Zovak.



Podsjetimo, djelatnici KBC-a prošlog tjedna održali su prosvjed kojim su iskazali nezadovoljstvo ponašanjem Dijane Zadravec. O tome je bilo riječi i u televizijskoj emisiji Provjereno.

Razgovaralo se s glavnim akterima sukoba koji više od godinu dana trese jednu od najvećih zdravstvenih institucija u zemlji.

‘”Ona je prijetila, ona je ludovala. To je bilo strašno. Ona se zaista potukla. To su letjeli stolci. Demolirala se soba. Ništa. Onda su u Radničkom vijeću to sve skupa napisali, izjave svjedoka i ne znam što. Ništa. Tražili da Upravo vijeće o tome razgovara. Ništa. I mi se svi pitamo u čemu je tajna?”, rekla je osoba koja je željela ostati anonimna, a koja je radila u Klinici.

Nakon dolaska Dijane Zadravec je otišla s radnog mjesta. S druge pak trane, Dijana Zadravec tvrdi da je na meti napada jer je razotkrila krađe i malverzacije u radu same  bolnice.

Inače, za Dijanu Zadravec se šuška kako je bliska s premijerom Andrejem Plenkovićem. I dok ga je u nekim izjavama nazivala imenom, sada ističe kako su “oni samo poznanici, ne čuju se i ne komuniciraju”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI