BAČIĆ KOMENTIRAO SASTANAK OPORBE: ‘To je loša kopija saborske sjednice, svelo se na govor mržnje i uvreda na račun Vlade i HDZ-a’

Screenshot/N1

Oporba sastavljena od Klubova zastupnika Socijaldemokrata, SDP-a, Mosta, Zeleno-lijevog bloka, Domovinskog pokreta, Hrvatskih suverenista Centra i GLAS-a, HSS-a i RF-a, IDS-a, Za pravednu Hrvatsku te Fokusa i nezavisnih zastupnika u utorak je sazvala zajedničku sjednicu u Hrvatskom Saboru.

Željeli su dogovoriti zajedničko djelovanje zbog pljačke INA-e.

Kao što se moglo očekivati, na toj sjednici nije bilo nikoga iz HDZ-a. No, nakon sjednice, sve je prokomentirao HDZ-ov Branko Bačić.

“Želim reći da je taj sastanak oporbenih klubova legitiman. I prije su se sastajali o različitim inicijativama, ali koliko pratim, današnji sastanak ničemu konkretnom ne doprinosi. Očekivali smo da će takav sastanak, koji je neuspjela, loša kopija saborske sjednice, iznjedriti dokument koji će biti podloga za raspravu oporbenih klubova. Nema ništa od toga. Sastanak se sveo na govor mržnje i uvreda na račun Vlade i HDZ-a, s najgrubljim rječnikom o dužnosnicima Vlade i HDZ-a”, rekao je Bačić.

Naglasio je kako takav “govor mržnje ne prihvaćaju”.“Ne prihvaćamo uvrede koje više govore o njima nego o Vladi i HDZ-u”, naglasio je Bačić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI