BAČIĆ OBJAVIO KAKO NEĆE BITI RIJEČI O REKONSTRUKCIJI VLADE OVOGA TJEDNA U SABORU: ‘Pričekat ćemo da premijer odredi datum’

Screenshot/N1

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić rekao je nakon koalicijskog sastanka kako su “razgovarali o političkim aktualnostima”.

“Predsjednik Sabora nas je upoznao s dinamikom rada Sabora, sutra počinje nova 11. sjednica s Aktualnim prijepodnevom. Ministar Ćorić nas je upoznao s najnovijim poskupljenjem i cijenama naftnih derivata. Zbog ograničavanja marže distributera, smanjivanja trošarina i ukidanja zelene naknade cijena naftnih derivata je gotovo dvije kune manja od one kakva bi bila bez intervencije Vlade. Pratit ćemo stanje na tržištu”, istaknuo je Bačić, objavio je N1.

Osvrnuo se na rekonstrukciju Vlade te napomeno kako su na “posljednjem sastanku razgovarali o tome i partneru su im dali podršku”.

“Predsjednik Vlade će nas izvijestiti o rekonstrukciji. Pričekat ćemo da premijer odredi datum. Rekonstrukcija Vlade neće biti ovaj tjedan u Saboru”, naglasio je.

Na upit o tome kako je izbaran Zoran Đogaš za HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika u Splitu, odgovorio je da je to odlučila lokalna organizacija.



Osvrnuo se na komemoraciju u Jasenovcu te naglasio kako “o tome nisu raspravljali”.

“Samo su nas upoznali da će biti komemoracija. Nije bilo riječi o načinu, okviru, protokolu… Gospodin Pupovac nije bio na sjednici vladajuće koalicije, bio je na drugom sastanku”, zaključio je Bačić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI