BAČIĆ SE NAFURIO NA AGENTICE ZA NEKRETNINE: ‘Ljutio se jer nismo prepoznale da je ravnatelj televizije!’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Uhićeni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić prilično je imućan, a u njegovoj imovinskoj kartici pišu brojne nekretnine.

Jedna od spornih nekretnina svakako je i stan u Radićevoj 3a u Zagrebu.

Policija i USKOK rekonstruirali su kako je Milan Lončarić preko tvrtke Slanica d.o.o. kupio stan u Radićevoj Kazimiru Bačiću kao nagradu za “posredovanja” prema Bandiću i bankama, piše Jutarnji.

Iako stan glasi na Lončarićevu tvrtku, tvrdnju da je kupljen Bačiću, policija temelji na rezultatima tajnih mjera i izjavama svjedoka. Prije svega, misle na djelatnicu agencije za nekretnine preko koje je obavljena kupoprodaja.

Policija i USKOK su izuzeli dokazne materijale iz kojih proizlazi da je sve radnje oko kupnje stana, od kontaktiranja agencije, do pregovaranja o cijeni, vodio Kazimir Bačić. Preko tvrtke Milana Lončarića plaćena je samo kupoprodajna cijena od 135 tisuća eura, agencijska provizija te troškovi uređenja stana.



Djelatnice agencije potvrdile su da su komunicirale isključivo s Bačićem i njegovim sinom. Jedna od njih je rekla da je Bačić na početku bio malo ljut jer nisu prepoznale da se radi o ravnatelju televizije.

Rekao im je da će stan kupiti preko tvrtke svog rođaka koji u blizini živi i ima poslovne prostore, a koji je i osobno došao s Bačićem u završnoj fazi pregovora, piše Jutarnji.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI