BAJIĆ SE HVALIO DA JE PRVI POSTUPAK PROTIV SANADERA POKRENUO BEZ IJEDNOG DOKAZA: Spriječio ga je da pobjegne u Ameriku, a to će nas stajati desetke milijuna kuna

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 18. ožujka, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik donosi sve o velikim promjenama koje se spremaju u Banskim dvorimaRatnik mijenja nesuvislog ministra: Medved umjesto Banožića!

Čitajte sve i o zakulisnim igrama u DORH-u. Vrhovni sud u aferi Hypo ukinuo je presudu i odredio novo suđenje! Mladen Bajić se hvalio da je prvi postupak protiv Sanadera pokrenuo bez ijednog dokaza: Tako ga je spriječio da pobjegne u Ameriku, a to će porezne obveznike stajati nove desetke milijuna kuna.

Donosimo i veliku analizu političkog zaokreta Andreja Plenkovića. Premijer se odmaknuo od EU-a i približio Amerikancima: Rusima smo sada postali glavna meta u Europi!

Pišemo o neočekivanom savezništvu. Imaju zajedničkog neprijatelja Vasu: Karamarko se približava Plenkoviću!Priča s Pantovčaka koji se pretvara u “utočište za prijatelje”: Bivši direktor Milanovićeve tvrtke postaje predsjednikov glavni tajnik.

 

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI