BANDIĆ PRICI NA TAJNOM RAČUNU U DUBAIJU OSTAVIO MILIJUNE? Istražitelji se time intenzivno bave! Gradom kruži gnjusna i teška glasina

Nakon smrti dugogodišnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na vidjelo izlaze njegovi mnogobrojni pozadinski poslovi, afere i skandali. Premda je postupak protiv pokojnog gradonačelnika za aferu Agram obustavljen, treba imati na umu da je u tom istraživanju važnu ulogu odigrao riječki PNUSKOK, koji je snimio više od 10.000 sati razgovora između Bandića i osoba obuhvaćenih mjerama tajnog praćenja.

Upravo bi ti tajno snimani razgovori istražiteljima mogli poslužiti kao smjer za daljnje istrage o čemu je ovih dana za Jutarnji progovorio prvi čovjek riječkog PNUSKOK-a Božo Barbarić ne otkrivajući pojedinosti o istragama. Unatoč tome, otkrio je kako je kompletan prikupljen materijal predmet kriminalističko-obavještajnih analiza, a iz toga što se problematizira imovina Milana Bandića, krakovi istrage sežu od Dubaija do Bandićeve rodne Hercegovine i Hrvatske po kojoj dugogodišnji gradonačelnik navodno posjeduje vrijedne pokretnine, nekretnine i novac.

Kako se neslužbeno doznaje, istražitelji vjeruju kako je jednoj svojoj bliskoj suradnici Bandić na tajnom računu u Dubaiju ostavio višemilijunski iznos u eurima, a trag toga novca se istražuje. Premda se za sada ne precizira o kojoj se misterioznoj suradnici radi, po gradskim kuloarima već se počinju propitkivati je li Bandić možda silne milijune ostavio svojoj vjernoj suradnici Nataliji Prici koju su u Nacionalu nazvali njegovom ljubavnicom.

Premda je Prica u isto vrijeme u intervjuu za Gloriju progovorila o neistinama koje su o njoj plasirane u jeku Bandićeve smrti, govoreći i o profesionalnom odnosu s njime, glasine izgleda nije uspjela utišati, neki idu toliko daleko pa tvrde kako je Prica nakon Bandićeve smrti boravila u Dubaiju, ali i kako se sastajala s njegovim famoznim šeikom.

Za te teorije službene potvrde dakako nema, baš kao što još uvijek nisu poznati detalji iz noći u kojoj je Bandić skončao život doživjevši fatalni srčani udar, no prema medijskim napisima i tu je večer uz njega bila Prica koja ga je posljednjih godina pratila u stopu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI