Bandić se izvukao od optužnice – zbog navodne hitne operacije

Zarko Basic/PIXSELL

Sutkinja Tanja Pavelin Borzić odgodila je sjednicu jer je Bandić tražio da bude nazočan na optužnom vijeću

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda ni danas nije odlučivalo o optužnici protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u aferi štandovi jer je Bandić završio u bolnici, navodno kako bi operirao kilu.

Podsjetimo, u ponedjeljak je Bandić na Maksimiru šokirao svojom izjavom. “Dobio sam bruh prilikom dizanja 80 kilograma teškog lonca graha i večeras iza 21 sat idem na operaciju, rekao je Milan Bandić okupljenim  novinarima u Maksimiru.

Sutkinja Tanja Pavelin Borzić odgodila je sjednicu jer je Bandić tražio da bude nazočan na optužnom vijeću.

Sjednica optužnog vijeća zakazana je nakon što je u travnju odbijen prijedlog Bandićeve obrane za izuzećem sutkinje Pavelin Borzić. Izuzeće sutkinje koja je još 2015. odbacila optužnicu u ovom slučaju Bandićev novi odvjetnik Predrag Ilić zatražio je 23. veljače, uz tvrdnju da mu nije dan primjeren rok za pripremanje obrane.

Tjedan ranije sjednica optužnog vijeća odgođena je jer su odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković Bandiću otkazali punomoć u ovom slučaju iako ga i dalje zastupaju u aferi Agram, a početkom veljače sjednica nije održana zbog nedolaska Bandićeva suoptuženika i bliskog suradnika Ivice Lovrića.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI