BANDIĆEV PROČELNIK IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE: Pala odluka o obustavi mjere roditelj-odgojitelj!

Foto: Zagreb.info

Visoki upravni sud donio je Odluku o obustavljanju izvršenja Odluke o ukidanju mjere roditelj – odgojitelj koja se odnosi na oko 5800 korisnika obuhvaćenih mjerom, javlja Zagreb.info.

Tu je informaciju novinarima prenio Ivica Lovrić, bivši Bandićev pročelnik i trenutni Tomaševićev savjetnik, koji je s roditeljima odgojiteljima odluku dočekao ispred zgrade Visokog upravnog suda.

“Visoki upravni sud poništio je odluku o ukidanju mjere sve do ocjene njene zakonitosti”, rekao je Lovrić i dodao kako je on osobno zadovoljan ovom odlukom Visokog upravnog suda.

“Tu mjeru, koju je donijela Skupština na prijedlog gradonačelnika Tomaševića, smatram štetnom i neetičnom. Radostan sam jer je Visoki upravni sud ovako odlučio”, rekao je Lovrić.

Kazao je i da će odluka Visokog upravnog suda “donijeti mir za oko 20 tisuća djece i preko pet tisuća roditelja”.



Iz Udruge roditelj odgojitelj sazvali su izvanrednu konferenciju za medije.

– Pozivamo vas na zajedničku press konferenciju u vezi današnje odluke suda o odgodi stupanja na snagu Odluke o izmjenama Odluke za roditelje odgojitelje. Ista će bit ispred Poglavarstva Grada Zagreba, u 11 sati, a nazočit će predstavnici Hrvatske udruge roditelja odgojitelja, udruge U ime obitelji i GI U djeci je budućnost, pozvali su iz Udruge roditelja odgojitelja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI