BANDIĆEV ŠEF GROBLJA ŽESTOKO SE OBRUŠIO NA TOMAŠEVIĆA: ‘Imat ću puno toga za reći kad za to dođe vrijeme’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Patrik Šegota, bivši šef zagrebačkih Gradskih groblja koji je osumnjičen za primanje mita, oglasio se na Facebooku te je poručio “da će, kada dođe vrijeme, imati puno toga za ispričati”.

Nakon što je mjesec dana proveo u istražnom zatvoru, Šegota je pušten na slobodu sredinom kolovoza, poslije čega se o njemu nije puno pisalo. No sad se odlučio oglasiti uslijed moguće najave poskupljenja komunalnih usluga u Zagrebu te je prozvao gradonačelnika Tomislava Tomaševića. 

“Kada se pripremaš za ovakvo mjesto kao što je gradonačelnik Zagreba, tada znaš da je to vrlo zahtjevno i da će biti veliki izazova. Umjesto stalnih spominjanja sumornih kostura iz ormara, vrijeme je da pokažeš što znaš i počneš o konkretnim planovima i programu za građane. Sumornih tema ima i previše bez stalnog vađenja na to što je bilo jučer. Da je gradonačelnik biti lako, gradonačelnik bi bio svatko”, ovim riječima popratio je Patrik Šegota, bivši šef Gradskih groblja koji je ranije ove godine uhićen i osumnjičen za primanje mita, tekst jednog medija naslova “Tomašević: financijski kosturi iz ormara i dalje stižu na naplatu”.

Facebook/Screenshot

Nakon toga istaknuo je kako će, kada za to dođe vrijeme, imati puno toga za ispričati. Šegota inače često dijeli objave vezane za gradonačelnika pa je onu vezanu za izjavu gradonačelnika o tome kako ne može isključiti poskupljenje komunalija u Zagrebu rekao: “Sustigla ga surova realnost, od velikih obećanja na pomolu velika poskupljenja svih komunalnih usluga”.

Njegovi pratitelji na Facebooku nerijetko ne dijele ista mišljenja pa mu je jedan poručio kako je “on zadnja osoba koja bi trebala išta komentirati”.



No, nije se Šegota tu zaustavi pa je odgovorio: ‘Ja sam prva osoba koja će, kada dođe vrijeme za to, imati puno toga za reći’, napisao je.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI