BANDIĆEVA PALJBA: ‘Htjeli su me isporučiti na klanje, ali ja sam pobjednik! Zasitili su me se protukandidati, a ne građani’

Marko Lukunic/PIXSELL

Bandić je jutros u 7 sati otvorio novo igralište na Maksimiru, rekavši da je njemu kampanja svaki dan

“Nisu se građani zasitili Bandića, možda su ga se zasitili njegovi protukandidati”, izjavio je Milan Bandić obraćajući se javnosti iz svoga stožera u koji je stigao u kasnim večernjim satima. Ispričao se što su ga u stožeru tako dugo čekali, dodavši da je on čitavu večer uživao “kao pajcek” u pogledu na fontane, svoj projekt, iz Book cafea.

Najavio je da će u zagrebačkoj skupštini, budu li rezultati onakvi kakvi su u ovom trenutku, doći do velike koalicije.

Zahvalio je na povjerenju svim svojim biračima.

“Stranka rada i solidarnosti sa svojim partnerima je relativni pobjednik na sve četiri razine izbora u Gradu Zagrebu. To je ono što nam je bio cilj kad smo startali”, rekao je Bandić.

“Želim čestitati i pozvati na suradnju u Gradskoj skupštini. Sve ću uložiti da napravimo veliku koaliciju u Skupštini. Grad Zagreb to zaslužuje, a i gradonačelnik koji je u finalu za šesti mandat to zaslužuje”, kaže Bandić.



“Čovjek koji 17 godina obnaša drugu izvršnu funkciju ove zemlje treba donositi odluku za generacije”, rekao je i čestitao protukandidatkinji Anki Mrak Taritaš, zaželivši joj mnogo uspjeha.

Bandić je zaključio svoj govor rekavši da se ništa nije promijenilo i da će već u 7 sati ujutro otvoriti nogometno igralište u Maksimiru.

“Htjelo se uspjeti u tome da se Bandića isporuči na klanje”, dodao je.

U ponedjeljak ujutro doista je otvorio nogometno igralište u Maksimiru, dodavši da je njemu kampanja – svaki dan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI