BANDIĆEVA ZAMJENICA BILA JE ODRJEŠITA: ‘Legalno zaposleni u Holdingu ništa se ne trebaju brinuti’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U emisiji Intervju tjedna na Hrvatskom radiju, urednice Jasmine Popović, Jelena Pavičić Vukičević, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba rekla je kako što se tiče istrage glede gradonačelnika institucije rade svoj posao, ali kako je na njoj posebna odgovornost s obzirom da obitelj Milana Bandića moli očuvanju dostojanstva pokojnog gradonačelnika.

Novi lokalni izbori sz za dva mjeseca, što ona zapravo i može učiniti u ova dva mjeseca za grad, Pavičić Vukičević je prije svega imala potrebu reći

da je bacanje lošeg svjetla na pokojnog gradonačelnika i bacanje lošeg svjetla na njegov tim pa tako i na nju

“Imam potrebu pokazati što smo sve radili, imam potrebu pokazati projekte koji su istinska preobrazba grada”, naglasila je.

Kolegicu Popović je zanimalo vječno pitanje koje se postavlja jesu li ljudi mogli dobiti posao preko poznanstava Milana Bandića, Pavičić – Vukičević je istaknula da je tome tako sve bi se to vidjelo na izbornim rezultatima. Stranka Milan Bandić 365- stranka rada i solidarnosti postiže rezultate dobre rezultate samo na lokalnim izborima.



“Ja to ne mogu prihvatiti. Svi oni koji su na legalan način zaposleni u Holdingu ne trebaju se brinuti za svoja radna mjesta, zaključila je Pavičić- Vukičević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI