Bangoura poručio bogatim roditeljima: Krivi ste za sve, novac ne odgaja djecu, a vaš ‘odgoj’ plaća neka druga obitelj’

Sanjin Strukic/24sata

'Nije krivnja biti bogat, već glup i naivan. Glup kad misliš da novcem možeš odgojiti dijete', poručio je hamed Bangoura.

bivši voditelj i vlasnik modne agencije hamed Bangoura u četvrtak je na svom Facebook profilu komentiralo ubojstvo 18-godišnje djevojke i te poslao poruku svim “bogatim roditeljima”.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Ubijena je 18 godišnja djevojka u Zagrebu. Navodno, ubio ju je njezin bivši dečko, koji joj je više puta prijetio, razbijao auto i ne znam što sve ne. Navodno, smijao se i policajcima kad su ga ranije privodili govoreći kako njegovi imaju novaca i da mu ne mogu ništa. Naravno da mu jadni policajci ne mogu ništa, jer je naše pravosuđe šuplje za mamine i tatine sinove kao švicarski sir. I sve to navodno.

E pa sad, kao otac ženske djece, kao čovjek, ne mogu se niti zamisliti u situaciji tih jadnih roditelja. Nikada i nitko više ne može vratiti njihovu djevojčicu, a počinitelj će kad tad na slobodu. Kako u Hrvatskoj to ide, vjerojatno će mu kazna biti toliko duga, da će s obzirom na to da ima samo 20 godina i puno novaca kako se navodi, još stići završiti neki prestižni fakultet u Americi.

I bilo ovo sve navodno ili ne, ali moram reći nešto ponekim dragim “bogatim roditeljima”. Ponekim, jer nije krivnja biti bogat, već glup i naivan. Glup kad misliš da novcem možeš odgojiti dijete i naivan kad vjeruješ da taj i takav odgoj može zamijeniti bliskost i vrijeme koje svako dijete treba da bi postalo čovjek. Novac ne odgaja djecu!!!



Vi, dragi “bogati roditelji” krivi ste za sve. Vi i Vaš nemar za vlastito dijete i ljubav prema papiru s kojim si guzicu možete obrisati kad Vaš “odgoj” dođe na naplatu. Nažalost u većini slučajeva Vaš “odgoj” plaća neka druga obitelj. Nažalost, to obično biva obitelj čija majka radi kao radnica na nekoj traci u tvornici i jedva krpa kraj s krajem. Nažalost, otac tog nesretnog djeteta vjerojatno muku muči da mu skupi za školski izlet.

I ne, poneki dragi “bogati roditelji”, ovakav zločin se ne može staviti pod tepih ljubomore, jer Vi ste taj ljubomorni karakter morali predvidjeti i učiniti sve, da ga Vaše bogato razmaženo derle ne počini.

Dragi ” bogati roditelji”, koji mislite da svaki trenutak koji ne provedete sa svojom djecom možete kupiti novcem, ja Vas kao otac prezirem, ali još više prezirem društvo u kojem naša policija ispada smiješna, zbog smiješnog pravosuđa.

I da, policija radi svoj posao, ma koliko nama izgledalo glupo kad privode i bakice. To je njihov posao, samo im ugled ruši pravosuđe, koje bakicu strpa u zatvor, a djecu Vas “bogatih roditelja” pušta one sekunde kad nazove neki Vaš rođo kojeg ste kupili ili Vi osobno, ako još uz “bogatstvo” imate i “obraza” da to učinite, umjesto da pustite malog monstruma da odradi kaznu koju zaslužuje.

Da ne kažem da bi Vi trebali služiti s njim zbog Vašeg načina “odgajanja” djece. Policija privodi počinitelje, a oni izlaze prije nego što su ušli i ponavljaju svoje “male” zločine, dok ne naprave tragediju.

Dragi “bogati roditelji” djece. Vi ste zbog svog novca i načina “odgoja” svoje djece, zapravo najsiromašniji ljudi na svijetu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI