BANGOURA:”Kuščevićev pad s 40.000 kn na 30.000 kn mjesečno je teška sudbina!”

YouTube

“Pao je Sveti Lovro od pašnjaka. Njegov pad s 40.000 kuna mjesečno na 30.000 kuna mjesečno je drastičan. Teška sudba ga snašla, ironično je komentirao predsjednik stranke Alternativa 101, Hamed Bangoura, informaciju da je korumpirani ministar Lovro Kuščević aktivirao svoj saborski mandat.

“Dok mi sad čekamo njegovu istinu u obliku knjige još jednog ministra koji je prema napisanom scenariju dao ostavku (prva je bila ona gđe.Dalić), naš premijer radi na svom tijelu u teretani zvanoj Vlada RH. Naime i dalje je okružen utezima koje je skupio tijekom svoje vladavine.

Sve ovo vam je kao u filmu. Scenario u kojem pljačkaši bježe na biciklima, HNS koji poziva na moral, poštenje i vjerodostojnost i imaš film u kojem vidiš da se više ne radi o banani, već je ostala samo kora. No, ako na toj kori jedan HNS surfa i glumi neko poštenje onda smo stvarno osuđeni na propast. Jedina prava kazna za sve aktere političke scene je da im odgovorni građani na sljedećim izborima okrenu leđa, jer kozmetičke promjene na čelima tih stranaka, kao i ostavke u kojima s ministarskih mjesta padneš na zastupnička, su jednostavno smiješne. Ova ekipa, ali sva, jednostavno zbog budućnosti naše zemlje mora nestati iz političkog života i mora biti propitana uloga svakog političara od 1990. na ovamo u gospodarskom kriminalu. Tek nakon takvog plijevljenja tog političkog korova možemo naprijed, smatra Bangoura.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI