BANOŽIĆ JE EKSPRESNO I JAKO ODGOVORIO! ‘Gospoda iz Ureda predsjednika su neuvjerljivi, nećemo pokrivati njihovu nesposobnost

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Vrlo brzo je stigla reakcija ministra Banožića na jutrošnju presicu savjetnika predsjednica Republike Orsata Miljenića i Damira Lozančića. O press  konferenciji više možete pročitati OVDJE.

Nije birao riječi prilikom odgovora.

Umjesto da drže neuvjerljive pressice i prebacuju odgovornost na druge, gospoda iz Ureda Predsjednika trebala bi se odgovornije posvetiti racionalnijem trošenju proračuna svog ureda, pa onda ne bi bilo problema o kojima su govorili, kritizirao je ministar  Mario Banožić presicu Milanovićevih savjetnika koji su se jutros obratili javnosti.


“MORH, dok sam ja ministar, neće pokrivati njihovu nesposobnost” napisao je još Banožić na Facebooku.Miljenić je na rekao da je Banožić prije mjesec dana donio odluku da se vojnicima koji su potpora predsjedniku ne plaćaju dnevnice.

Lozančić je rekao da se tu radi o aktivnim vojnicima.

“Neće dobiti dnevnice, to je nekorektno. To su redovne aktivnosti, polaganje vijenaca u Vukovaru, Škabrnji, oni su napravili svoj posao, obaveza je ministarstva da se te dnevnice riješe”, rekao je Lozančić.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI