BELJAK FOTOGRAFIJOM RAZBUKTAO BURU, PA BRUTALNO UDARIO! ‘Dva ruska špijuna, dugo smo se skrivali, da su u Vladi i četnici manje bi zla napravili’

Bruno Konjevic/cropix

Šef HSS-a  Krešo Beljak otkad je najavio svoju kandidaturu za premijera na idućim parlamentarnim izborima te samostalan izlazak njegove stranke na izbore u izrazito je jakoj kampanji, pogotovo se to odnosi na društvene mreže.

Danas je na svom Facebooku nastavio provocirati premijera Andreja Plenkovića s u posljednje vrijeme popularnim narativom prebrojavanja tko je ‘ruski igrač’ u hrvatskoj politici.

A s obzirom tko je s njim na fotografiji iz starih dana, možda je na pomolu i nova koalicija.

‘Dva ruska špijuna neposredni nakon dogovora početka akcije rušenja HDZ-a!’, naslov je njegove današnje objave.

“Dugo smo se uspješno skrivali, ali sad kad nas je Plenković razotkrio, nema smisla više tajiti. Prije točno 9 godina Nino Raspudić i ja smo dobili novce i upute od KGB-a i NKVD-a, a zadatak nam je bio da se strateški podijelimo tako da jedan kontrolira ljevicu, a drugi desnicu, pa da Rusi bez obzira koja opcija bude na vlasti imaju svog igrača. I plaćani smo (barem ja) redovno i obilno, sve dok Putin nije krenuo u rat, pa nam sad nude samo Rublje. Što, barem meni nikako nije prihvatljivo. Tada smo organizirali i mini sindikat koji zbog inflacije pregovara o povećanju koeficijenta, ali i vraćanje Eura umjesto Rublje”, napisao je šef HSS-a Beljak.“Da Vladu sastave četnici, ne bi nam vjerojatno toliko zla napravili koliko nam je napravio HDZ”, napisao je pak sinoć u komentarima u raspravi s jednim komentarom koji mu se javio a sve ispod svoje objave s pressice u Saboru.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI